2012-08-28

2012-08-28 | 21:43:35
Hej!
 
Mycket har hänt om man jämför denna sommar med förra sommaren. Till och börja med har jag fått vara hemma och inte på sjukhus, stort plus! Jag har kunnat bada, åka utomlands, träna, sommarjobba m.m. Jag hade hoppats att jag kunde skriva "vara smärtfri" också men så är tyvärr inte fallet. Den här sommaren har jag kunnat göra precis vad jag vill!
 
Jag börjar mer och mer undra om min värk i ryggen kan komma från mina fötter. Jag har gått hos en ortoped här i Örerbo i flera år för mina fötter och nu ska jag få inlägg i mina skor igen som de tillverkar på ortopedteknik. Jag får helt enkelt vänta och se om min värk försvinner när jag har fått inläggen. Jag har tidigare varit med om att jag fått värk i ryggen på grund av mina fötter men då såg jag alltid ett mönster. Värk i vänsterfot, höger knä och vänster höft. Smärtan gick alltså som ett mönster och det gör det inte nu.
 
Var hos sjukgymnasten idag men jag fick inga nya övningar, eftersom jag fortfarande är förkyld. Ny tid på måndag istället så får vi se vad som händer! 
 
Sara♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0