2012-12-12

2012-12-12 | 22:36:44
Hej!
 
I måndags var jag hos min sjukgymnast igen. Detta var egentligen menat att vara den sista gången som jag gick dit. Nu har jag trots allt kört sjukgymnastik i 7 månader och jag har så gott som fått alla övningar som jag kan tänkas göra. Jag känner mig väldigt osäker på att behöva stå på egna ben igen med träningen. Innan jag fick tid hos en sjukgymnast stod jag och trampade på ett och samma ställe hela tiden och jag märkte inga resultat av den träning som jag körde. Att jag har gått hos en sjukgymnast med jämna mellanrum har hållit mig motiverad och jag är rädd att jag kommer tappa motivationen om mina besök dit upphör helt. Jag berättade lite om det och vi kom överens om att jag kommer att bli kallad dit i februari igen. Hon skrev även ut en aktivitetsdagbok där jag ska fylla i hur många gånger i månaden jag tränar och vad jag tränar. I februari ska vi gå igenom denna och titta så jag inte tränar för mycket eller för lite.
 
På tal om något helt annat så ska jag ha nationelltprov i matte 2c hela dagen på fredag. De olika delproven håller på från klockan 9-14. Jag har varit lite osäker på om jag skulle klara av att sitta still i två timmar utan att resa mig upp med tanke på ryggen. Jag pratade därför med min mentor och mattelärare om detta och vi kom överens om att jag ska börja skriva provet 08:45 och ha en kvarts rast efter halva tiden och därefter fortsätta skriva provet. Jag kommer ihåg hur fruktansvärt ont i ryggen jag hade i våras när jag skrev det nationella provet i matte 1c så det är inget jag vill få igen!
 
Kram
Sara♥
 
 
 
Postat av: Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Vad bra att det går att lösa med dina lärare! :)

Svar: Ja verkligen! Det känns väldigt skönt! :)
Sara

2012-12-12 @ 23:06:38
URL: http://julhaz.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0