2012-11-30

2012-11-30 | 23:09:44


Hejsan!

Jag tänkte uppdatera lite! Förra veckan var jag på sjukhuset och gjorde en enklare spirometriundersökning och även en ergospirometri. Detta var dock inte på grund av min skolios utan av en annan orsak som jag inte tänker gå in på. I alla fall, det visade sig att min lungkapacitet hade förbättras väldigt mycket sedan sist. Senaste spirometriundersökningen som jag gjorde var efter allt strul med min lunga och lungsäck. Vid det tillfället låg jag en bra bit under vad som jag bör ligga på och nu ligger jag precis på den understa gränsen, skönt!!

Igår och idag var det inga roliga dagar för ryggen! Igår var det nämligen öppet hus på min skola och detta innebar att jag stod upp i flera timmar utan att sätta mig ned... Sista timmen var min rygg helt död rent utsagt! Jag hade fruktansvärt ont vilket jag tror att nästan alla märkte. Det var flera som sa att jag skulle åka hem och vila, men jag är så oerhört trött på att min rygg ska bestämma vad jag ska göra och inte göra! Jag härdade mig igenom sista timmen och när jag väl kom hem var jag nästan på väg att börja gråta för det gjorde så ont! Jag tog ipren och gick sedan och la mig med benen i högläge. Imorse när jag vaknade hade jag fortfarande ont i ryggen och spänningshuvudvärk. Idag har jag legat i sängen i stort sett hela dagen, tur att jag var ledig idag! Jag ogillar skarpt den här spänningshuvudvärken som jag får på grund av ryggen! Någon som känner igen sig? Det känns liksom som att den här tiden bör jag redan vara förbi. Att fortfarande få så här ont i ryggen när det har gått 1 år och 6 månader sedan operationen känns väldigt irriterande. Okej om man får så här ont ett år efter operationen, men 18 månader efter?!

Ger det sig inte snart får det nog bli aktuellt att gör en CT eller MR trots allt.

Hoppas allt flyter på bra för er.
Kramar!<3

Postat av: linda

usch vad jobbigt Sara! <3 Känner igen mig i det du skriver! <3 Jag har också spänningshuvudvärk :(

Själv ska jag göra en radioaktiv röntgen! <3

kramar <3

2012-12-01 @ 15:29:07
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0