2012-09-04

2012-09-04 | 18:47:43
Först och främst vill jag bara be om ursäkt för dålig uppdatering! Det är väldigt mycket som snurrar i mitt huvud just nu som tar över. Ska försöka mitt bästa med att uppdater så ofta jag kan!
 
Efter att ha gått snart tre veckor i skolan börjar jag känna värken tydligare. Jag tänkte ett tag där att värken var på väg att ge sig, men icke sa nicke... Skit! Snart kommer jag vara smärtfri, frågan är bara när?
 
Fler sjukgymnastikövningar har jag nu fått. Tidigare har jag tränat varje dag för att få in tekniken, men nu när den sitter kan jag börja bygga på. Detta kommer innebära att jag inte får träna varje dag, utan runt tre gånger i veckan. Snart ska vi även dra igång med en träningsdagbok i skolan under 10 veckor. Innan vi börjar med dagboken ska vi göra en massa test, så som kondition, styrka, rörlighet m.m. Önska mig lycka till på rörlighetstestet, haha! :D Man ska bland annat stå rakt upp och sedan böja sig fram och nudda händerna i golvet. Jo för det kan ju jag!
 
Det ska bli lite intressant att se hur min kropp kommer reagera på denna uppgift. Jag tränar ju redan idag, men nu kommer jag nog lägga upp det med lite tuffare och oftare träningar.
 
I mitt nya sjukgymnastprogram ska jag använda bl.a. en Swissball (gymboll eller vad det nu kallas). Detta är något jag har skaffat mig! Jag är på väg tillbaka dit jag var innan min operation. Jag inte framme än, men på god väg! Nu får jag även mycket bättre grund än vad jag hade innan operationen. Mycket, ja allt är tack vare Josefina :)
 
Det kommer vara en väldig skön känsla då jag kan komma hem från skolan utan värk, gå ut och träna och komma hem utan värk. Längtar!
 

Rymplyftet på en gymboll samtidigt som jag arbetar med bålmusklerna är något jag snart är proffs på, haha! :) Just wait and see!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0