AAAJJJ!!!

2012-09-06 | 22:36:56


Idag hade jag idrott i skolan. Vi skulle bl.a. köra plankan, vilket jag har gjort hos sjukgymnasten också så det trodde jag naturligtvis inte var någon fara. Jag ställde mig i rätt position och skulle bara gå ner lite med rumpan så jag står rakt och det skulle jag aldrig ha gjort nu i efterhand!!

Poff så kom en enorm smärta. En smärta jag aldrig har känt förut. Det gör inte ont i vänster sida av ryggen som det gjort tidigare, utan i mitten på ryggen. Jag har aldrig upplevt detta. Enda sedan lunch har jag haft så himla ont. Det spelar ingen roll om jag ligger, sitter eller står.. Jag har även känt under dagen hur det knakar i ryggraden.

Om smärtan inte är borta imorgon bitti blir det sjukhuset för mig. Då måste jag göra MR eller CT för att se så inget hände. Jag vill bara skrika så ont gör det!

Hoppas hoppas det är över imorgon!!

Postat av: Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Oj! Hoppas det blir bättre <3

2012-09-07 @ 18:41:09
URL: http://julhaz.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0