Fråga

2012-09-30 | 23:44:13

Hur lång tid tog det innan du kände av smärta efter operationen?

Svar:
Efter operationen var jag helt drogad av diverse mediciner. De första dagarna var jag helt utmattad och fick så mycket mediciner att jag knappt kommer ihåg om jag hade ont. Jag minns inte mycket ifrån dessa dagar.

De enda gångerna som jag egentligen började känna smärta var om jag hade legat för länge på rygg och behövde lägga mig på sidan ett tag, eller om jag skulle sätta/ställa mig upp. Alltså det var när jag behövde byta ställning som värken kom. Men när jag låg inne på sjukhuset i Linköping fick jag starka mediciner för att lindra smärtan så jag minns inte så mycket att jag hade ont. Det var illamåendet som var värst för mig. När jag fick åka hem fick jag mediciner utskrivna och när jag blev inlagd igen fick jag mediciner utskrivna till mig även där.

De sista dagarna på sjukhuset och väl hemma kände jag av ryggen tydligare, troligtvis på grund av att jag inte var drogad av mediciner längre.

Med tiden gav sig smärtan och jag återhämtade mig mer och mer, men som ni alla säkert redan vet så kommer smärta fortfarande till mig lite då och då.

Kram!
Sara<3

Postat av: mikaela

Hej! Känns jättebra att läsa din blogg! Är själv opererad för 8 månader sedan, och har en fruktansvärt jobbig värk. De flesta verkar vara relativt smärtfria efter den tiden, men jag läser att även du haft problem med värk. Blir det fortfarande "bättre och bättre" för dig? Tränade du även de dagar du hade jätteont? Kram Mikaela

2012-10-07 @ 20:42:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0