2013-08-31

2013-08-31 | 23:09:00
Hej!
 
Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu, främst gymnasiearbetet faktiskt. Jag tänker inte än gå ut med vad jag håller på att jobba om för innan dess måste jag berätta lite bakgrund till arbetet för er. Dock kommer detta inte att ske idag, men inom en snar framtid. Allt jag kan, och vill, avslöja just nu är att min skolios spelar en viss roll i arbetet... Dock är det inget arbete om enbart skolios. Haha förstå om några av er är förvirrade nu, men vänta och se så kommer ni att förstå allt om ett tag.
 
För övrigt är allt bra med mig och jag hoppas att det är detsamma med er! Kul att se att så pass många kikar in hit varje dag och till er vill jag bara säga att jag ska försöka att förbättra mig i uppdateringen.
 
Puss och kram!
Postat av: Magnus

Hej
Jag har hittat din blogg alldeles nyss o blev glad när jag såg att du just gjort ett inlägg, dvs bloggen lever ännu. Jag är en pappa som har en dotter som för två dagar sedan fått besked om att operation är "i princip" enda lösningen. Vi, inkl läkare, trodde att hon skulle slippa operation men sista året så har det "burit iväg" rejält med ökad vinkel o vridning. Jag o vi kommer att tillbringa tid på din blogg och se hur din erfarenhet är, för nu är det lite grann att bryta ihop och sen greppa läget och förbereda sig så mycket som vi kan med kunskaper.

Mvh

Svar: Hej! Kul att du hittat min blogg och att du kommenterade. Jag förstår att det måste vara tungt för er att en operation blev aktuell trots allt. Men som tur är brukar det alltid komma något gått ur tunga perioder. Jag minns själv när jag fick operationsbeskedet. Jag bröt ihop och ville verkligen inte opereras, men idag skulle jag aldrig byta bort det. Tack vare min operation har jag växt som person, kommit i kontakt med andra skoliosare och jag slipper gå runt och oroa mig för ryggen.Hör av er om det finns något jag kan göra för er. Jag svarar gärna på frågor och liknande om det skulle finnas. Jag tittar bloggen varje dag och min mejladress finns även under fliken "kontakta mig". Ha det bra och hälsa din dotter!Hälsningar,Sara
Sara

2013-09-01 @ 18:59:22

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0