2013-01-17

2013-01-17 | 21:45:00
Hej!
 
Hoppas allt är bra med er! Jag har fruktansvärt fullt upp på dagarna och bloggandet blir dessvärre lidande. Jag hoppas att det lugnar ner sig lite snart! I förrgår var det exakt ett år sedan jag började blogga om skolios. Tiden bara rinner iväg!!
 
För övrigt så är allt helt ok. Det kunde vara bättre. I över ett år har jag upplevt ojämn hjärtrytm några gånger varje månad och nu den senaste veckan har jag haft det flera flera gånger om dagen. Jag har legat sömnlös om nätterna på grund av detta och jag upplever det väldigt obehagligt. I fredags ringde jag pappa från skolan på grund av att jag hade det igen och vi åkte då akut in till sjukhuset där de gjorde flera undersökningar på mig. Efter att fyra olika läkare studerat mitt EKG så bestämdes det att jag ska göra ett långtids-EKG. Detta kommer att ske den 24 januari, alltså på torsdag. Då kommer jag gå med en massa EKG-sladdar och en apparat i 24 h och som tur var så kommer jag att vara i vardagen som vanligt.
 
Det här hade inget med skoliosen att göra, men jag har inte så mycket annat att berätta. Jag hoppas verkligen att långtids-EKG:t ser bra ut och att vi kan få reda på varför jag får ojämn hjärtrytm.
 
Ni kommer säkert få höra hur detta slutar. Jag tänkte även att det snart är dags för lite nya ryggbilder och bilder på ärret. Håll ögonen öppna!♥
Postat av: Julia

Hej! Du är skoliosopererad? Började dina problem med hjärtat efter din operation? Har nämligen haft liknande problem. Kram!

Svar: Hej! Kul att du kommenterade. Jag har i över ett år upplevt ojämn hjärtrytm och detta började flera månader efter min skoliosoperation. Dock har mina symptom börjat att avta och vi håller tummarna för att de försvinner helt. Vi vet inte riktigt vad det beror på, men det har troligtvis ingenting med min skoliosopeartion att göra.Tråkigt att höra att även du har haft detta. Hoppas att det har gett sig. Ha det fint! Kram! :)
Sara

2013-02-23 @ 21:04:48
URL: http://www.skoliosflickan.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag fick också mina symptom efternågra månader och har gjort allt från ekg till hjärtlung röntgen utan resultat. Har du några speciella tillfällen då det kommer?
Kram

Svar: Förut när detta var mer frekvent så fick jag det hela tiden. Det spelade ingen roll vad jag gjorde utan jag kunde lika gärna träna som sitta i soffan och titta på tv, det kom ändå. Jag kunde få det mer än 15 ggr/dan och det höll på i ungefär 10 min. Nu för tiden kan jag uppleva ojämn hjärtrytm när jag har gått och lagt mig eller på kvällen när jag tittar på tv, men det är bara några slag sedan ger det sig.
Vad trist att de inte hittar något fel.. Det är likadant för mig. Hur har du det nu? Upplever du det ofta?
Kram!
Sara

2013-02-24 @ 17:19:44

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0