Magnetröntgen 17/7

2013-07-17 | 21:17:00

Hej!
Idag har jag gjort MR-undersökningen av hjärnan och ryggen. Gick finfint och ingen kontrast som tur var. Jag mår fruktansvärt dåligt av kontrastvätskan nämligen.

Undersökningen beräknades ta sammanlagt 50-60 min, 25 minuter för hjärnan och sedan 25 minuter för ryggen, men så blev inte fallet precis. Hjärnröntgen gick som det brukar och sedan rullades jag ut ur röret för att de skulle ändra båren till en ryggröntgen. När jag väl var inrullad i röret igen så slocknade allt efter ca 10 min. Maskinen stannade, det blev mörkt i hela röret, musiken stannade. Det visade sig att det blev ett strömavbrott. Jag blev utskjutsad igen och fick vänta i omklädningsrummet tills strömmen var tillbaka igen. När den väl var igång så fortsatte undersökningen igen men med en hel del tekniska problem. MR av ryggen tog 75 min istället för 25 min. Totalt tog hela undersökningen med strömavbrott och allt ungefär 2h och inte 50 min, haha!

Tur att jag ändå har gjort MR så många gånger att jag inte fick spel i röret när allt stannade. Nu är det bara att vänta på svaret av undersökningen. ❤

Postat av: linda

Usch jag skulle ha fått panik om det stannade och allt blev mörkt när man är i röret haha;) Hoppas att det gick bra ändå för dig :D <3 kram! :) <3

Svar: Haha jaa, jag blev lite chockad när jag låg där. Annars gick det bara bra! Ha en super dag Linda!Kram❤
Sara

2013-07-18 @ 11:57:33
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0