2013-03-31

2013-03-31 | 18:47:00
Hej!
 
Jag ber om ursäkt för att bloggen har varit stängd idag. Jag har nämligen suttit och filat lite på en ny design, vilket jag inte ville att ni skulle se innan det var färdigt. Men här är nu resultatet! Jag hoppas att den är tydligare nu, viket jag tycker att den är och framförallt snyggare! Det blir lite roligare att blogga om designen är snygg.
 
Hoppas ni har haft en härlig påsk och att ni får en fin fortsättning. Själv hoppas jag på att få reda på något mer om min fotoperation. I veckan kommer de troligtvis att ringa till mig så får vi se hur det blir.. Det enda jag kan säga just nu är att den med största sannolikhet kommer att äga rum i Göteborg. Alltså blir det ännu en opeartion i en okänd stad flera timmar hemifrån så det kommer nog inte bli så mycket besök den här gången heller..
 
När jag fick reda på att jag skulle behöva opereras igen så kändes det väldigt tungt. Att behöva ligga på operationsbordet igen är jag inte så nervös över, utan det är snarare tiden efter som oroar mig. Att behöva gå med gips, hoppa på kryckor, rehabiliteringsträning, smärta, inlagd på sjukhus osv. Jag trodde verkligen att den tiden var över, men så är inte fallet. Jag har ju redan opererat foten och suttit i rullstol så jag trodde verkligen inte att det skulle bli så igen, men nu är det så och jag kommer snart vara återhämtad! Jag vet hur jag ska bete mig nu och jag kommer att klara av det mycket bättre än sist. Det känner jag på mig!
 
Trevlig fortsättning!
 
Bild på Adam i påsk!<3
Postat av: Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Jag kan besöka dig ;)

2013-03-31 @ 20:06:27
URL: http://julhaz.blogg.se
Postat av: linda

Åh förstår att det måste kännas jobbigt med en operation till! <3 men jag håller tummarna för dig! <3 Och du ska se att det kmr att gå jätte bra! :D

Vad fin designen är! <3

styrkekramar <3

2013-03-31 @ 22:35:37
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0