Åter värk

2013-10-19 | 19:49:58
Var ute igår kväll med vänner. Värken brände mot slutet vilket resulterade i att jag fick gå hem, kul!.. Blir sjukt förbannad och irriterad ibland. Snart är det tre år sedan jag opererades och fortfarande måste jag knapra tabletter om jag ska stå längre än en timma och om jag ska ut så är min rygg död efter halva kvällen.
 
Igår fick jag i alla fall avbryta och åka hem. Tog tabletter (dock bara alvedon eftersom jag inte var nykter) och sedan fick jag gå och lägga mig med benen i högläge som vanligt. Kändes lagom surt kan jag säga, men så är det ibland! Idag var ryggvärken så gott som borta när jag vaknade. Kände mig bara lite stel i den, men annars var det hyffsat lugnt.
 
 
 
Postat av: caroline erlandsson

Hej Sara!

Jag har bara en liten fråga om du hade kunnat tänka dig gästblogga i min blogg? Vill gärna lyfta fram fler än att bara prata om mig själv helatiden och känner att du har något att ge andra som läser min blogg.

Inget jätte avancerat men eftersom min blogg bygger på tillsammans är vi starkare handlar de om gemenskapen att vi alla kämpar på ett eller annat sätt tillsammans och hoppas du vill vara en del av de och kan tänka dig dela med dig. Hör gärna av dig om du är på så berättar jag mer hur jag hade tänkt osv. Håller tummarna!

Kram Caroline

Svar: Hej, absolut!Skickar iväg ett mejl till dig:)
Kram
Sara

2013-10-20 @ 18:41:29
URL: http://carolinemartina.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0