Det ger sig inte

2013-10-23 | 15:24:59
Värken sitter i och jag blir mer och mer irriterad. Trodde min tid med smärta var över, men icke sa nicke. Det är bara att gilla läget antar jag och agera utifrån det.
Postat av: Matilda

För några år sen var jag på en vanlig kontroll hos skolsköterskan. Vägde, mätte mig, och även kollade ryggen. Hon upptäckte att ryggen var lite sne, jag kommer inte exakt ihåg hur sne den var. Hon bestämde sig för att vi ska kolla detta regelbundet, och vi har fortsatt med det framtill ett halvår sen då jag hade min sista undersökning. Hon sa till mig att den blivit rakare och att vi inte behöver försätta med kontrollerna. För någon vecka sen kom hon till mig och sa att vi måste göra en kontroll till, att det kommit nya regler. Så jag följde med henne. Hon kollade och mätte ryggen. Ryggen har blivit sneare sen för ett halvår sen. 7 grader. Jag vet inte vad som är kallat "normalt" & "onormalt". Om de förändrats så mycket på ett halvår, finns det risk att jag kommer bli sneare? Tydligen ska en skolläkare komma och undersöka mig, och avgöra om jag ska röntgas eller inte. Usch är så orolig. 7 grader verkar inte mycket i mina ögon, men det kan ju även va något nu när en skolläkare ska komma. Det kanske bara blir att jag får ett inlägg i skon, jag är inte jättesne. Men hur sne var du för att du skulle få opereras?

Svar: Hej! Jag har svarat på dina frågor i ett inlägg :)
Sara

2013-10-25 @ 21:51:24

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0