2012-12-28

2012-12-28 | 00:11:37
Hej!
 
Ny bloggdesign är på gång så håll ögonen öppna!
 
Jag ville egentligen bara önska er alla god fortsättning och jag hoppas att ni får ett jättebra avslut på det här året! Jag vet att det är många av er därute som kämpar med eran skolios och fortsätt med det! Ibland kan det kännas grymt jobbigt men det blir bättre. Det är många av er som verkligen längtar efter att få göra en operation och det är många som fasar för det. Jag var en av dem som fasade. Det är många av er som har korsetter och kämpar på med dem varje dag, 24/7. Jag var aldrig någon av dem, men jag beundrar de som går igenom en korsettbehandling väldigt mycket. Jag tror aldrig att jag skulle klara av det så all credit till er som gör det! Och till er som genomgår en skoliosoperation! Vi vill alla få olika resultat av vår behndling. Vissa vill bli av med deras ojämna rygg, medan andra vill allra helst att smärtan ska försvinna. Men jag tror att vi alla vill en sak och det är att bli av med vår skolios så mycket som det går. Vi vill slippa sjukhusbesök, prat om operation eller korsett och se ett ljus i tunneln.
 
Det är en viktig sak som jag har insett och det är att det finns ett ljus i tunneln. Fortsätt kämpa för att förr eller senare är det du som kommer kunna sitta och säga att du klarade det!
 
Kram♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0