2012-11-10

2012-11-10 | 22:57:20
18 månader i morgon!! 1 år och 6 månader sedan jag opererades. Vid den här tiden för 18 månader sedan låg jag spänd i min säng. Jag var otroligt rädd, nervös, ledsen och laddad på samma gång. Jag skakade i hela kroppen av nervositet, men samtidigt var jag redo. Jag ville bli av med operationen och vara tillbaka i vardagen så snabbt som möjligt. Vid den här tiden hade jag redan tagit min andra dusch och låg nedbäddad i sängen. Tv:n stod på, men jag varken ville eller kunde koncentrera mig på den. Mamma och pappa satt vid varsin sida om min säng och höll mig i handen tills jag somnade. Dagen efter var det dags. Klockan 08:00 låg jag redan sövd på operationsbordet redo för att operationen skulle börja. Nästa gång jag vaknade upp igen var vid 15:30. Klockan 20:15 satt jag upp första gången och detta var starten på min resa tillbaka till vardagen igen.
 
Imorgon har jag även kört sjukgymnastik i 6 månader. Första gången jag började med sjukgymnastik var samma dag som min ettårsdag.
 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0