2012-09-26

2012-09-26 | 23:24:56

Hej på er!

Allt väl?
Tänkte uppdatera er lite om läget. Jag har fullt upp i skolan och därför kommer inte inläggen speciellt tätt. Jag har varit på Ortopedteknik på sjukhuset och gjutit inlägg till skorna, då jag har ont i fötterna, knäna och höfterna väldigt ofta. Plus ryggen såklart! Ska bli spännande att se om mitt ryggont kanske försvinner när jag fått sulorna. Bara vänta och se! Om två veckor ska jag dit igen och få inläggen.

Idag var jag hos min sjukgymnast. Det var tre veckor sedan sist och förra gången började jag med stegrat program, dvs att vi har börjat bygga på mer och mer. Nästa gång jag ska dit är om 4 veckor, så det är bara att fortsätta ligga i med träningen!

I skolan håller vi även på med en träningsdagbok i 10 veckor. Jag började med min dagbok i måndags, så i tio veckor framöver ska jag skriva en dagbok över min träning och sedan fördjupa mig lite detta. Innan jag började med dagboken gjorde vi en massa tester så som styrka, rörlighet, kondition. Jag har valt att fokussera på kondition och styrka under dessa tio veckor. Jag tränar ju redan hyfsat mycket och därför behöver jag inte göra så stora förändringar i min vardag.

Några förslag på träningformer är välkomna!

Kram
Sara<3


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0