2013-08-31

2013-08-31 | 23:09:00
Hej!
 
Det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu, främst gymnasiearbetet faktiskt. Jag tänker inte än gå ut med vad jag håller på att jobba om för innan dess måste jag berätta lite bakgrund till arbetet för er. Dock kommer detta inte att ske idag, men inom en snar framtid. Allt jag kan, och vill, avslöja just nu är att min skolios spelar en viss roll i arbetet... Dock är det inget arbete om enbart skolios. Haha förstå om några av er är förvirrade nu, men vänta och se så kommer ni att förstå allt om ett tag.
 
För övrigt är allt bra med mig och jag hoppas att det är detsamma med er! Kul att se att så pass många kikar in hit varje dag och till er vill jag bara säga att jag ska försöka att förbättra mig i uppdateringen.
 
Puss och kram!

2013-08-16

2013-08-16 | 22:58:50

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut. På tisdag drar skolan igång igen för min del. Tredje och sista året på gymnasiet, grymt skönt!

Ni som har följt min blogg relativt regelbundet har nog läst om att jag har haft problem med huvudvärk större delen av sommaren. På grund av detta fick jag göra en MR av hjärnan men allt såg bra ut. I samband med att jag gjorde en MR av hjärnan gjorde jag även en MR för ryggen och allt ser fortsatt fint ut även där. Skruvar och stag sitter där de ska och ingenting har förändrats, inte för att jag trodde det men ändå. Som tur är har huvudvärken reducerats rejält och nu har jag inte mycket huvudvärk alls, vilket är superskönt!

Ha det bra tills vi hörs igen!

2013-08-03

2013-08-03 | 17:32:44

Förlåt. Urusel uppdatering, jag vet. Men jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Mina dagar är fyllda med bad och sol, vilket är otroligt härligt! Om två veckor (lite drygt) drar skolan igång igen, men det är inget jag vill tänka på just nu. Hoppas ni har en härlig sommar! ☀

Vi hörs när jag är hemma och har bättre internet igen. ❤

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0