Just nu:

2013-01-25 | 12:40:00
 
 
Elektroder på hela överkroppen i 24h. Med andra ord: Långtids-EKG..
 

2013-01-17

2013-01-17 | 21:45:00
Hej!
 
Hoppas allt är bra med er! Jag har fruktansvärt fullt upp på dagarna och bloggandet blir dessvärre lidande. Jag hoppas att det lugnar ner sig lite snart! I förrgår var det exakt ett år sedan jag började blogga om skolios. Tiden bara rinner iväg!!
 
För övrigt så är allt helt ok. Det kunde vara bättre. I över ett år har jag upplevt ojämn hjärtrytm några gånger varje månad och nu den senaste veckan har jag haft det flera flera gånger om dagen. Jag har legat sömnlös om nätterna på grund av detta och jag upplever det väldigt obehagligt. I fredags ringde jag pappa från skolan på grund av att jag hade det igen och vi åkte då akut in till sjukhuset där de gjorde flera undersökningar på mig. Efter att fyra olika läkare studerat mitt EKG så bestämdes det att jag ska göra ett långtids-EKG. Detta kommer att ske den 24 januari, alltså på torsdag. Då kommer jag gå med en massa EKG-sladdar och en apparat i 24 h och som tur var så kommer jag att vara i vardagen som vanligt.
 
Det här hade inget med skoliosen att göra, men jag har inte så mycket annat att berätta. Jag hoppas verkligen att långtids-EKG:t ser bra ut och att vi kan få reda på varför jag får ojämn hjärtrytm.
 
Ni kommer säkert få höra hur detta slutar. Jag tänkte även att det snart är dags för lite nya ryggbilder och bilder på ärret. Håll ögonen öppna!♥

Mörbultad

2013-01-13 | 22:17:56

Hello!

Dagen har tillbringats på Boda Borg med Elin och Shadde. Resultatet är två svullna knän, rivmärken på handen, knöl på smalbenet, smäll på örat, några smällar på huvudet och lite ryggvärk på det. Efter alla gånger som jag har slagit i huvudet idag så bör jag inte ha så mycket IQ kvar. Kul var det i alla fall, men frågan är bara vad jag tycker imorgon...

Smärtan består

2013-01-10 | 19:23:15

Jahapp ont nu igen, kul! Började känna av ryggen vid lunchtid idag och sedan dess har värken bara eskalerat.. Hoppas det är över till provet imorgon. Annars är jag körd!

Fruktansvärt!...

2013-01-09 | 19:43:15

Smärta. Fruktansvärt är min sammanfattning! Jag är väldigt trött på att ha ont, men jag håller fortfarande tummarna på att det ger sig. Inatt blir det ipren och benen i högläge. Förhoppningsvis har det gett sig till imorgon.

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0