MR av hjärna

2013-07-02 | 22:01:00
På grund av min konstanta huvudvärk har min ryggläkare skickat en remiss till magnetröntgen av hjärna och ryggmärg. På mitt återbesök frågade vi om det kunde bero på operationen och att det kunde vara spänningshuvudvärk, men han trodde inte att det berodde på operationen. Istället förslog han att jag skulle göra en MR av min hjärna och ryggmärg för att det var något med min spinalkanal. Återkommer när jag vet något mer i denna fråga.
 
 
Jag kan meddela att detta inte är första gången jag gör en MR. Har gjort en hel del genom mina år som inte har med min skolios att göra utan av andra orsaker.
 
Hoppas ni har en trevlig sommar!
Postat av: linda

Lycka till Sara! Hoppas att det löser sig! <3 Kmr du på skoliosträffen?

Kramar <3

Svar: Tusen tack Linda! Jag tror inte att jag kan då, men det hade varit kul att åka dit. Hoppas att det blir en lyckad träff! Ha det bra :)<3
Sara

2013-07-05 @ 08:34:28
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0