En vecka med TENS

2013-11-24 | 18:07:54
Nu har det gått 1 vecka sedan jag började med TENS och därför tänkte jag utvärdera den lite. 

Min värk den senaste veckan har varit betydligt mindre. Värken finns kvar, men som sagt i mindre omfattning. Förut var jag nära på att skrika stundtals på grund av värk och den känslan har jag inte haft i veckan som gått. Ett stort plus! 

Jag vet inte om den här förbättringen faltiskt beror på TENS eller på att jag också har lagt om min träning. Jag vill tro att TENS spelar en stor roll i det hela. I fredags glömde jag att använda den på hela dagen och då hade jag mer värk på kvällen. 

Jag använder den tre gånger om dagen. En timme innan jag går iväg till skolan, en timme under lunchen och sedan en timme på eftermiddagen/kvällen. Så länge som jag upplever denna förbättring ser jag inga snledningar till att sluta använda den. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0