Mår bra idag!

2013-11-15 | 22:19:32
Idag är den enda dagen den här veckan som jag inte har så ont i ryggen. Känns super! Idag var jag hos sjukgymnasten och vi gick igenom min träning. Jag har fått övningar som är mer anpassade till att stärka bålstabiliteten som är min svaga punkt. Jag ska dit på måndag, men mer vad jag ska göra återkommer jag till då.
 
Vad har hänt sedan sist jag skrev? Ja, inte mycket. Jag har fått tillgång till vilorummet på min skola. Dit kan jag gå och lägga mig om jag får för ont i ryggen. Annars har mina dagar varit fyllda med mycket värk, men det överlever jag.
 
Ha en fin helg!
Postat av: linda

Härligt att höra att du mår bra idag/igår :D Du klarar det vännen! Det är så hemskt men sant att man vänjer sig vid värken om den har suttit i för länge :(

kramar <3

Hoppas att du får en fin lördag! <3

Svar: Tack Linda! Ja det blir ju tyvärr så. Jag kommer alltid ha en viss ryggvärk och det är bara att acceptera läget. Hoppas din helg har varit super! Kram<3
Sara

2013-11-16 @ 09:59:32
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
Postat av: Madelen

Hej! Sökte lite på nätet om skolios och hamnade på din blogg. Jag har själv skolios och den upptäcktes när jag var 12 år gammal och nu är jag 24. Jag är bara nyfiken på hur många grader skolios du hade och om du hade ont i ryggen och mycket problem innan du opererades?

Ha det bra!
Madelen

Svar: Hej Medelen!Kul att du kikade in på min blogg. Jag svarar på dina frågor i ett inlägg :)
Ha det fint!
Sara

2013-11-16 @ 23:12:17

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0