TENS

2013-11-20 | 18:07:03
I måndags fick jag en TENS-apparat. Vår förhoppning är att denna kan hjälpa till att reducera min värk. Jag kör med den tre gånger om dagen så nu är det bara att vänta och se om det blir bättre med smärtan. Jag tycker mig redan nu känna att värken är mindre, men jag vet inte om det beror på TENS eller om jag bara har några bra ryggdagar.
 
 
(Bild tagen från google)
 
När jag var hos sjukgymnasten i måndags ändrade vi även om i mina träningspass. Nu får jag med bålstabiliteten mer och förhoppningsvis kan även detta minska min värk. Nästa gång jag ska dit är om några veckor och då ska vi bland annat utvärdera TENS-apparaten. Tycker jag att den har fungerat bra och att min värk har minskat så kommer hon att beställa en sådan åt mig.
 
Vill du veta mer om TENS? Läs då HÄR
 
Ha det fint tills vi hörs igen!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0