Inläggen duggar inte tätt...

2016-01-21 | 12:47:55
Tiden bara rinner iväg och inläggen duggar inte speciellt tätt alls. Ber om ursäkt för detta. Trots det blir jag himla glad att gå in och se att jag fortfarande har läsare kvar här - ni gör mig väldigt glad! 
 
Det är över ett halvår sedan jag skrev sist och vad har hänt sedan dess? Mycket eller lite beroende på hur man ser på det. Jag har börjat studera och har redan kammat hem mina första 30 hp. Jag har jobbat en del vid sidan av mina studier. Min vänskapskrets har utökats på grund av universitetsstudierna och jag mår fysiskt sett väldigt bra. Min rygg krånglar inte mycket och jag har inte speciellt ont längre. Att slippa ha ont konstant är en väldig lättnad i och med mitt helspäckade schema som jag har i vardagarna. Jag varvar studier med ideellt arbete och försöker utöver det att hitta lägenhet och hinna umgås med vänner och familj. Mycket mer än så hinner jag inte med. 
 
Nu vill jag rikta mig lite extra till er därute som ändå läser det jag skriver. Några av er har kanske varit i kontakt med mig på annat sätt än enbart via bloggen. Jag uppskattar verkligen att ni läser min blogg och skriver till mig. Blir lika glad varje gång jag öppnar min mail och ser att någon har hittat mig härigenom. Jag vill att ni alla ska veta att jag gör allt i min makt för att hinna läsa och svara på det ni skriver till mig. Det är otroligt viktigt för mig att jag hinner med att ge stöd till de som vill det. På senare tid har jag dock fått ganska upprörda mail från personer som anser att jag inte svarar på mail tillräckligt snabbt eller har tid att träffas. Jag skriver nu för att förklara min situation och att jag verkligen gör allt i min makt för att hinna svara på alla mail så fort de kommit in. Men periodvis har det tagit någon vecka innan jag har suttit mig ner och svarat. Givetvis kan man tycka att svar ska komma fortare än så men ibland får jag inte ihop det. Att studera, jobba halvtid och jobba ideellt halvtid dessutom tog mycket tid, kraft och energi från mig i höstas. När skolböckerna var lästa, jobbet klart och ideella arbetet avklarat för dagen  återstod träning och därefter var det sängen som gällde för mig. 
 
Jag förstår att man kan bli besviken över att svar inte kommer så snabbt som man önskat, men jag tycker faktiskt att det är att gå för långt när man blir upprörd och arg över det. Jag gör detta på min fritid för att jag vill hjälpa folk som är i samma sits och det tror jag kan vara bra att ha med i bakhuvudet. 
 
Jag hoppas inte att ni reagerar negativt och nu inte tänker höra av er till mig. Jag vill som sagt himla gärna hjälpa er som är i samma sits, men vill bara förvarna att ibland kan det dröja några dagar innan svar kommer. Men jag läser allt ni skriver och försöker svara så fort jag kan. 
 
Sedan tänkte jag höra med er om ni vill att jag ska skriva om något speciellt?
 
Du som ska genomgå en operation - vad vill du att jag ska skriva om? Några frågor som du har?
Du som bär korsett - vad skulle du vilja läsa om? 
Du som har skolios och har eller inte har behandlats - vad vill du läsa om här på bloggen? 
Du som på något sätt är anhörig - vad vill du läsa om gällande skolios, operation, korsett eller liknande? 
 
Har ni några synpunkter eller frågor  skicka iväg ett mail eller kommentera på inlägget så svarar jag så fort jag kan. 
 
// Sara 
Välkommen till min blogg! Sara är mitt namn och jag är en 19-årig tjej med skolios. Jag fick reda på min skolios när jag var ca 12 år och blev opererad för det den 11:e maj 2011. Operationen gick bra och nu håller jag på med sjukgymnastik för fullt! Vid frågor är det bara att höra av sig. Jag svarar mer än gärna! Trevlig läsning!

RSS 2.0